Na obrazovkách ste ho vídavali denne: Sexsymbol "Serkan" bojuje za práva žien

Seriál Láska na prenájom ste zrejme pozerali aj vy takmer každý deň. Hlavní hrdinovia seriálu Eda Yildiz (Hande Ercel) a Serkan Bolat ...
  • Galéria4
  • Zdroj: Northfoto, Instagram/ @laskanaprenajomofficial

Seriál Láska na prenájom ste zrejme pozerali aj vy takmer každý deň. Hlavní hrdinovia seriálu Eda Yildiz (Hande Ercel) a Serkan Bolat (Kerem Bürsin) tvoria pár aj v skutočnosti a charizmatický Kerem patrí k ozajstným hrdinom Turecka.

Fotogaléria

Ruku na srdce dámy, romantické rozprávky v živote potrebujeme. Pri tejto tureckej rozprávke sme sa dokázali zasmiať, aj odreagovať. Od začiatku sme vedeli, ako bude vyzerať ten koniec, no ale aj tak…

O čom to bolo? 

Mladej kvetinárke tragicky zahynuli rodičia a ona žije a pracuje so svojou tetou, ktorá vlastní kvetinárstvo. Chcela by sa stať záhradnou architektkou, no nemá dosť peňazí na štúdium, musí sa spoľahnúť na štipendium.

Lenže dedič firmy Bolat Holding jej štipendium zruší a musí odísť z univerzity. Eda vie, že na vine je Serkan Bolat, majiteľ firmy a od toho momentu ho nenávidí. Okolnosti však týchto dvoch spoja. Nuž, takto začínala romantika na každý večer. 

Skutočný hrdina 

Herec Kerem Bürsin má 34 rokov a momentálne je snom asi každej ženy. Má za sebou niekoľko seriálov, je reklamnou tvárou niekoľkých prestížnych značiek, no v Turecku si ho vážia a milujú preto, lebo zanietene bojuje za práva žien.

Veľmi mu záleží na tom, aby mali ženy rovnaké práva ako muži a nesúhlasí s utláčaním žien. Aj preto sa stal ambasádorom projektu HeForShe.  

Medzi inými sa Kerem činí aj za kamerami. V roku 2017 založil svoju produkčnú spoločnosť Braveborn Films na podporu rôznych tvorcov. V roku 2018 získal aj cenu na filmovom festivale Sundance vďaka filmu Kelebeckler (Motýľ).

Lekárka z nej nie je 

28-ročnej herečke Hande Ercel rodičia vysnívali inú kariéru, mala sa stať lekárkou. Lákali ju však kamery a herectvo, rodičom neustúpila. V roku 2012 vyhrala súťaž krásy Miss Civilization of Turkey, stala sa tvárou niekoľkých značiek.

Kráska, ktorá má na Instagrame takmer 27 miliónov sledovateľov, rada maľuje a svoju tvorbu často propaguje aj na sociálnych sieťach.  Žiaľ, jej mama zomrela pred pár rokmi na rakovinu, silu jej však dodáva nielen seriálová, ale aj reálna láska Kerema. Foto zamilovaného páru v GALÉRII!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});