Internet šalie z tejto ženy: Je neuveriteľné, ako s vami "vypečie"!

Tuba Geçkil, nadaná turecká cukrárka vyrába torty, o akých by sa vám ani nesnívalo. Nie, nie sú to tie romantické, alebo rozprávkové ...
  • Zdroj: instagram redrosecake_tubageckil

Tuba Geçkil, nadaná turecká cukrárka vyrába torty, o akých by sa vám ani nesnívalo. Nie, nie sú to tie romantické, alebo rozprávkové sladkosti, na ktoré sme zvyknuté. Pripravte sa radšej na tvrdú realitu.

Pri pohľade na jej diela odložíte aj ten najostrejší nôž a radšej sa budete len ticho dívať na tie realistické umelecké diela. Tubu Geçkil osvietilo v momente, kedy pripravovala tortu na synove narodeniny. Uvedomila si, že zo všetkého, čo drží v ruke, môže byť aj torta. Od tej chvíle začala vyrábať realisticky vyzerajúce torty s rôznymi dizajnmi.

Jej špecialitou sa stali tie, ktoré vyzerajú ako každodenné predmety, ktoré v živote bežne používame. Napríklad taká rýchlovarná kanvica, mobilný telefón, či mikrofón v ruke televíznej moderátorky.

Dwayne Johnson robí palacinky takto!
Sladké raňajky podľa muža s najsexi telom: "The Rock" robí palacinky takto! Zobraziť článok

Na International Exhibition of Culinary Olympics získala štyri zlaté a jednu striebornú medailu, tým sa automaticky zaradila medzi najlepších cukrárov sveta. Nebudeme vás už ďalej naťahovať, pozerajte!

Je toto najlepšia hrachová polievka na svete? Uvarte ju podľa TOHTO RECEPTU a presvedčte sa sami! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});