Ako sa rodia vypracované SVALY? Fitnesska Zuzka vysvetľuje, čo podniknúť na ceste k vytúženej postave

Ak vás zaujíma, ako sa rodí telo bez gramu tuku, čo všetko je potrebné si odoprieť, ako často cvičiť a akým nástrahám pri dosahovaní ...
  • Galéria6
  • Zdroj: Archív Zuzany Gudanekovej

Ak vás zaujíma, ako sa rodí telo bez gramu tuku, čo všetko je potrebné si odoprieť, ako často cvičiť a akým nástrahám pri dosahovaní cieľov čeliť, čítajte ďalej.

Fotogaléria

Je možné vypracovať si telo bez toho, aby bolo nutné vzdať sa všetkých obľúbených jedál?

Ak chcete mať telo v súťažnej forme, musíte sa niečoho vzdať. Na začiatku je to obmedzenie určitej stravy a postupne, ako sa blíži termín súťaže, sa to ešte zužuje a skončíte na pár jedlách stále dookola. Ak by som to mala zhrnúť vo všeobecnosti, bez kombinácie správneho jedla a cvičenia sa nepohnete, no ak si tento štýl udržíte, tak si udržíte aj váhu. Presný výživový plán nedodržiavam, ale niektorým potravinám sa vyhýbam bez ohľadu na to, či súťažím alebo nie.

Napríklad?

Tučné mäso, biele pečivo, cukor a mohla by som uviesť ešte veľa ďalších. 

Kate Upton
Sledujte, ako sa telo Kate Upton BRUTÁLNE VYLEPŠUJE – a vyskúšajte si to sami! S týmto fitness plánom od jej trénera Zobraziť článok

Čo by ste odporučili tým, ktorí sa nevedia dokopať k cvičeniu? 

Začať s cvičením je ľahké. Vidím to každý rok vo fitku po Vianociach. (smiech) Pokračovať už je ťažšie. Všetko je v hlave. Niekedy sa treba k cvičeniu dokopať, ale potom po cvičení, keď ste príjemne unavená a spokojná sama so sebou, keď vidím, že moja hmotnosť sa nemení aj napriek tomu, že nemám žiadne diéty, svaly nie sú ochabnuté a telo funguje, je to práve ten pocit, kvôli ktorému to chcem robiť.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});