Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Anketové TABU prelomené: Sloveniek sme sa pýtali na chute mužskej „šťavy lásky“. Tak teda, ako CHUTÍ EJAKULÁT?

Viete ako sme vyzerali pred inými ženami pri zbieraní odpovedí na túto otázku? Minimálne ako malé úchyláčky. Stále je to však téma, ktorá ...
  • Zdroj: Getty/gpointstudio

Viete ako sme vyzerali pred inými ženami pri zbieraní odpovedí na túto otázku? Minimálne ako malé úchyláčky. Stále je to však téma, ktorá určite zaujme, ale málokto sa ju odhodlá reálne uskutočniť.

To, čo vidíte vo filmoch pre dospelých je len pripravený scenár, a určite nie každá pornoherečka si užíva plné ústa mužskej spermy. Lenže ako sa ukazuje, realita z našich spálni je diametrálne odlišná. Je nám jasné, že sa na chuť „bielych bičíkovcov“ hanbíte opýtať aj v kruhu dobrých kamarátok, tak sme to za vás rovno zistili.

Ešte raz ďakujeme všetkým osloveným dámam za ich úprimné odpovede. Priznávame, že to bolo skutočne ťažké zbieranie materiálu (určite nájdete viac žien ochotných prezradiť obľúbenú farbu rúžu alebo druh kvetov). Staršie ženy si možno zaspomínajú, tie mladé sa snáď poučia, aby vedeli čo očakávať, keď to „raz príde“.

Ženský alebo mužský orgazmus trvá dlhšie, a ktorá hollywoodska diva sa priznala, že HO NIKDY nemala? Tu sú horúce pikošky o sexe Zobraziť článok

"Ani si už nepamätám, dlho som také nemala v ústach. No dobre, pamätám si od prvého frajera. Nič moc, nechutilo mi to, vždy podľa toho, čo zjedol. Pripomínalo mi to rybacinu, no hnusné. Ja to naozaj nemusím." (Adriana, 48)

„Priemerne je to horkastá, niekedy sladkastá chuť. Veľa závisí, čo konkrétne daný jedinec v ten deň, resp. večer jedol. ´Pivo dělá hezká těla´ ... s horkým výťažkom a ananásový džús nie je len legenda. U mňa osobne veľkú rolu zohráva aj konzistencia. Radšej proteínový nápoj, než salko.“ (Paulína, 41)

"To nemyslíte vážne, že sa na toto pýtate. Ale dobre, nech je sranda, odpoviem. Neznášam to, párkrát sa mi stalo, že som to prehltla, ale okamžite ma naplo a potom som si vyplachovala ústa ústnou vodou. Pripomína mi to pokazený slizký kaviár. Našťastie, manžel na tom nikdy netrval." (Martina, 38)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});