Po neverách mi povedal, že ŽENSKÉMU ŠARMU nedokáže odolať! K smutnému príbehu Evy sa vyjadril aj psychológ, jeho názor vás nepoteší

Kým niekomu stačí jeden človek na dlhé obdobie, iný si nevie predstaviť vzťah s jedným partnerom, či partnerkou. Čo je naozaj za tým?

Kým niekomu stačí jeden človek na dlhé obdobie, iný si nevie predstaviť vzťah s jedným partnerom, či partnerkou. Čo je naozaj za tým?

Fotogaléria

Eva mala pocit, že si ju vždy nájdu len neverní muži, alebo muži, ktorí nedokážu vydržať vo vzťahu dlhšiu dobu, ako len pár mesiacov. Inak to nebolo ani s jej posledným vzťahom a trénerom Martinom. Martin jej vždy po tréningu dával komplimenty a hovoril slová, ktoré chce počuť každá žena.

Umelkyňa a zakladateľka LáskaTu Diana Fabianová
Niekedy dostávajú ženy šialené komplimenty, hovorí umelkyňa Fabianová, organizátorka single parties. Šokovala aj filmom o menštruácii Zobraziť článok

Hoci ona v tom období vzťah nehľadala, jednoducho sa “namotala.” Tréningy sa zmenili na večere, drinky a stretnutia po práci. Nakoniec bol z toho vzťah. Až po pár mesiacoch všimla, že jeho nadšenie akosi ochladlo. Aktívnejšou bola zrazu ona, všetky nezhody zachraňovala ona, až jedného dňa zistila, že nie je jediná, s kým sa Martin stretával.

nevera
Prečo som podviedla partnera: Šokujúce priznanie 10 žien, ktoré neodolali! Zobraziť článok

Keď ho obvinila z nevery, neprotestoval. Len sa usmial a povedal, že ju má rád, ale ženskému šarmu nedokáže a ani nevie odolať. Nakoniec ho musela nechať ísť, lebo vedela, že ona tak fungovať nechce. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});