Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Dopraje vám vášnivú noc, fantastický ORGAZMUS: Spoznali by ste lovca skalpov? Znaky, vďaka ktorým ho ODHALÍTE HNEĎ!

Rozoznať vážny záujem od toho predstieraného je niekedy veľmi ťažké. Lovec skalpov je obyčajne prefíkaný, milý a pozorný. No prestanete ...

Rozoznať vážny záujem od toho predstieraného je niekedy veľmi ťažké. "Lovec skalpov" je obyčajne prefíkaný, milý a pozorný. No prestanete ho baviť v momente, keď si vás v posteli do sýtosti vychutnal.

Fotogaléria

Prvé rande, aj to druhé a tretie máte za sebou. Je strašne príťažlivý, zdvorilý, vtipný… Potom to príde. Užijete si vášnivú noc v posteli, vy ste v siedmom nebi a on… nuž on sa ozýva čoraz menej, ruší spoločné programy a vyhovára sa na prácu, šéfa, služobné cesty. A keď sa ozve, chce si to s vami len poriadne rozdať. Signály sú, tak si ich všímajte!

Naši chlapi prezradili, v čom nás chcú večer vidieť v posteli: Kočky, tu sú PIKANTNÉ inšpirácie na večer! Zobraziť článok

Neskočíš ku mne? 

V preklade to znamená, aby ste si dali sexy prádielko a urobte mu super fajku doma. U neho, aby sa nemusel pán tvorstva namáhať. Možno si však s vami ten sex užíva natoľko, že bude ochotný sadnúť do auta, taxíka a prísť ku vám. Aby sme nezabudli, všetko si načasuje na večer. Počas dňa má totiž vždy iné aktivity. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});