Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako to robí pravá ORÁLNA BOHYŇA? Muži prezradili, kedy sa cítili ako v nebi: Frajerka si ho vzala do úst a...

Hovorte si čo chcete, ale muži milujú prijímať orálne láskanie. Veľká časť z nich ho rada ženám na oplátku aj poskytuje.

Hovorte si čo chcete, ale muži milujú prijímať orálne láskanie. Veľká časť z nich ho rada ženám na oplátku aj poskytuje.

Fotogaléria

„Je to už pár desaťročí dozadu, ale dodnes na to spomínam. Bol som u nej na návšteve, keď mala doma rodičov aj sestry. Išli sme ku nej do izby, kde si ho nedočkavo vzala do pusy. Dvere sa nedali zamknúť, takže nás mohli kedykoľvek načapať. Bol to adrenalín na maxime, ale ten výstrek stál za to.“ (Edo, 54)

„Fajočku milujem, ale ak mi nejaká zoberie do úst aj semenníky, samozrejme pekne oholené, tak je u mňa jasná topka. Vtedy som za chvíľu hotový, a pripravený sa jej rovnako revanšovať.“  (Kamil, 39)

Dosiahnutie orgazmu už za 3 minúty?
Dosiahnutie orgazmu za 3 minúty? Tento NOVÝ ORÁL to istí! Baby, budete to chcieť robiť každý deň Zobraziť článok

„Kto maže, ten jede. Zbožňujem, keď mi ho poriadne navlhčí svojimi slinami, ako sa jej potom hladko kĺže medzi perami a v dlani. Ako sa mi pozerá do oči a je celá mokrá okolo úst. Vie vycítiť môj koniec, a pred ním začne hlasno vzdychať. To je stokrát lepšie ako hocijaké profi porno. Keď si potom nechá všetko nastriekať okolo úst a na prsia, tak sa cítim ako kráľ.“ (Juraj, 45)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});