Narkobarónka ČIERNA VDOVA nemala žiadne zábrany: Okázalý luxus, drogy za milióny dolárov, orgie a HROMADY MŔTVOL

Drogovému podsvetiu nešéfovali vždy len muži. V 70. rokoch minulého storočia bola v Medellínskom karteli známa ako Čierna vdova, ktorá ...
  • Zdroj: Northfoto

Drogovému podsvetiu nešéfovali vždy len muži. V 70. rokoch minulého storočia bola v Medellínskom karteli známa ako Čierna vdova, ktorá mala na starosti americké Miami.

V roku 1978 sa tretíkrát vydala, manželom bol bankový lupič Darius Sepulveda, s ktorým mala syna Michaela Corleoneho (podľa postavy Al Pacina z filmu Krstný otec).

Darius ju v roku 1983 opustil a uniesol chlapca do Kolumbie, odkiaľ sa hádali o opatrovníctvo. Griselda nechcela čakať a pomalý súdny systém, tak si zaplatila na ex nájomného vraha. Syn sa tak mohol vrátiť za ňou na Miami.

17. 2. 1985 bola zatknutá vo svojom dome Úradom pre kontrolu drog (DEA) a obvinená zo sprisahania pri výrobe, dovoze a distribúcii kokaínu. Americký federálny súd ju poslal za mreže na 15 rokov. Počas výkonu trestu ju štát Florida obvinil z troch vrážd prvého stupňa. V roku 1998 priznala vinu v troch bodoch vraždy druhého stupňa, a dostala ďalších 20 rokov väzenia, ktoré si odpykávala súčasne.

V roku 2002 dostala vo väzení infarkt, a o dva roky neskôr je prepustená a deportovaná do Medellínu, kde na ňu nikto nečakal s otvorenou náručou. Hoci si odsedela „iba“ tri neúmyselné vraždy, podľa neskorších pátraní mala mať na svedomí minimálne dvesto ľudí, ktorých nechala počas svojej kriminálnej kariéry zabiť.

Krásna hyena z Osvienčimu: SADISTICKÁ dozorkyňa vyhladzovacieho tábora si užívala utrpenie ľudí a zvrátený sex Zobraziť článok

Počas svojho života si narobila množstvo nepriateľov, a tak nie je prekvapením, že zomrela násilnou smrťou. Počas nákupu v jednom medellínskom mäsiarstve dnu vrazil motocyklista pričom ju strelil do hlavy a ramena.

Zomrela 3.9. 2012 vo veku 69 rokov. Vrah nebol nikdy odhalený. Ani vraždou sa na ňu nezabudlo. Jej život a smrť boli námetom niekoľkých dokumentárnych filmov, filmov a rapových skladieb.  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});