Maria Callas sa dotkla dna: Zdrogovaná, bitá a kruto zneužívaná. Osobné zápisky opernej divy odhalili, aký HOROR prežila

Kým na javisku bola suverénnou primadonou, v súkromí bola zdrogovaná, sexuálne zneužívaná a mučená jej miliardárskym milencom. Príbeh ...

Kým na javisku bola suverénnou primadonou, v súkromí bola zdrogovaná, sexuálne zneužívaná a "mučená" jej miliardárskym milencom. Príbeh hviezdnej sopranistky Marie Callas ožil vďaka knihe Lyndsy Spence.

Fotogaléria

Spence vo svojej knihe Cast A Diva: The Hidden Life Of Maria Callas dokázala vrhnúť na opernú superhviezdu nové svetlo vďaka prístupu k listom, ktoré zostali nepreskúmané v archíve na Stanfordskej univerzite v Kalifornii.

Tie odkryli hlboké vnútro najväčšej opernej divy všetkých čias, ktorej veľkú časť života zatienil jej ohnivý vzťah s Aristotelom Onassisom. Ale pekne po poriadku. 

Maria Callas sa narodila ako Sophie Cecilia Kalos v roku 1923 v New Yorku chudobným gréckym imigrantským rodičom, ktorí s talentovaným dievčatkom kruto zaobchádzali.

Marlon Brando
Strach o deti, obezita, psychické problémy: Neuveriteľné, s čím všetkým zápasil Brando tesne pred smrťou Zobraziť článok

V roku 1937 sa spolu so svojou matkou presťahovala späť do Atén. Tam bola svedkom toho, ako jej mama ponúka svoje telo talianskym a nemeckým vojakom za peniaze a svoju dcéru nútila, aby robila to isté. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});