Vedia, ako na štíhlu postavu: Osvojte si princípy, ktoré formujú telá Holanďaniek k takmer úplnej DOKONALOSTI!

Pravidelne konzumujú potraviny, ktoré urýchľujú spaľovanie tukov a tým pádom efektívne formujú krivky. Ak chcete vedieť, čo je za štíhlosťou ...

Pravidelne konzumujú potraviny, ktoré urýchľujú spaľovanie tukov a tým pádom efektívne formujú krivky. Ak chcete vedieť, čo je za štíhlosťou Holanďaniek, čítajte ďalej!

Fotogaléria

Podľa výskumu Rotterdamskej univerzity z roku 2017 majú tí, ktorí sa stravujú podľa holandských stravovacích princípov, silné kognitívne schopnosti. Aj preto stojí za to z nasledujúcich riadkov niečo odkukať:

Ideálne raňajky v Holandsku pozostávajú z ražného chleba s rastlinným tukom, a to v presne vyhradenom čase. O 7:00. Desiata štartuje o 10:00 a olovrant okolo 16:00.

Na obed, so začiatkom medzi 12:00 a 13:00, si radi doprajú niečo ľahké a rýchle. Nie je vylúčený dokonca ani sendvič so šunkou a syrom, tomu však takmer vždy predchádza šalát ako predjedlo. Svoje posledné jedlo si naservírujú do 19:00, najčastejšie v podobe zemiakov, mäsa a zeleniny.

Ilustračné FOTO
Do hodiny na stole: Pripravte si HIT japonskej kuchyne ako profíčka! Podrobný recept, ako na GYOZU Zobraziť článok

Málokto vie, že Holanďania sú veľkí fanúšikovia kávy a pijú jej naozaj dosť! Väčšinou však iba tej čiernej - nekalorickej, bez mlieka a cukru. Ako významní producenti syra sa vždy radi pochvália vzorkou exkluzívnych produktov. Iba dodáme, že nič lepšie ste pravdepodobne nikdy predtým nejedli! 

Slávne Holanďanky nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});