Pravidelne konzumujú potraviny, ktoré urýchľujú spaľovanie tukov a tým pádom efektívne formujú krivky. Ak chcete vedieť, čo je za štíhlosťou Holanďaniek, čítajte ďalej!
Podľa výskumu Rotterdamskej univerzity z roku 2017 majú tí, ktorí sa stravujú podľa holandských stravovacích princípov, silné kognitívne schopnosti. Aj preto stojí za to z nasledujúcich riadkov niečo odkukať:
Ideálne raňajky v Holandsku pozostávajú z ražného chleba s rastlinným tukom, a to v presne vyhradenom čase. O 7:00. Desiata štartuje o 10:00 a olovrant okolo 16:00.
Na obed, so začiatkom medzi 12:00 a 13:00, si radi doprajú niečo ľahké a rýchle. Nie je vylúčený dokonca ani sendvič so šunkou a syrom, tomu však takmer vždy predchádza šalát ako predjedlo. Svoje posledné jedlo si naservírujú do 19:00, najčastejšie v podobe zemiakov, mäsa a zeleniny.
Málokto vie, že Holanďania sú veľkí fanúšikovia kávy a pijú jej naozaj dosť! Väčšinou však iba tej čiernej - nekalorickej, bez mlieka a cukru. Ako významní producenti syra sa vždy radi pochvália vzorkou exkluzívnych produktov. Iba dodáme, že nič lepšie ste pravdepodobne nikdy predtým nejedli!