V detstve ju volali "Veľká noha": Pre svoju výšku zažila šikanu aj rande zo zvedavosti, dnes je za svoje centimetre vďačná

Klára (Břicháčová) Bradshaw (27) mala vždy ďaleko hlavu od päty. Už ako dvanásťročná merala 180 cm, a hoci život na „vysokej nohe“ nebol ...

Klára (Břicháčová) Bradshaw (27) mala vždy ďaleko hlavu od päty. Už ako dvanásťročná merala 180 cm, a hoci život na „vysokej nohe“ nebol vždy jednoduchý, nemenila by.

Fotogaléria

Klára sa narodila v Prahe, a keď mala len 18 mesiacov, rodina sa presťahovala do Kalifornie, kde žili jej starí rodičia. Pri výške 198 cm sa týči nad svojou mamou, ktorá má stále poriadnych 183 cm a otec 192 cm, ale čo je zaujímavé – jej mladšie sestry merajú len 152 a 156 cm.

Prvá česká Barbie vytasila ženské zbrane: Ako ju ohodnotili naši chlapi? Zobraziť článok

Dnes je však rada, že má nejaké tie centimetre navyše, pretože posledné tri roky je profesionálnou basketbalistkou tímu Inexio SaarLouis Royals.

V detstve zažila aj školskú šikanu, spolužiaci ju častovali hanlivými menami ako Veľká noha či Snežný muž. Jej výška zohrala úlohu aj pri hľadaní lásky, pretože zistila, že niektorí chlapci sa chcú len pochváliť, že išli na rande s „tým naozaj vysokým dievčaťom“.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});