Vau, tá bola ale KRÁSNA! Dnes je z nej chodiace strašidlo: Mačacia žena má už 82 rokov a je antireklamou na plastickú chirurgiu

Dalo by sa povedať, že nasledujúci článok je nevhodný pre citlivé povahy a esteticky zameraných jedincov. Len tak pre istotu.

Dalo by sa povedať, že nasledujúci článok je nevhodný pre citlivé povahy a esteticky zameraných jedincov. Len tak pre istotu.

Fotogaléria

V roku 1987 mala pristihnúť manžela s mladou ruskou modelkou, pričom počas následnej fyzickej potýčky mal na ňu manžel dokonca vytiahnuť zbraň, čo mu vynieslo noc vo väzení. Jocelyn manžela opustila.

Preboha, to čo so sebou za tie roky porobila! Schválne, spoznali by ste božskú Cher pred plastikami? Zobraziť článok

Po dvoch deťom a takmer dvoch desaťročiach manželstva nasledoval nepríjemný dvojročný rozvod. Nakoniec jej sudca odklepol odškodné vo výške 2,5 miliardy dolárov, a potom po dobu 13 rokov ďalších 100 miliónov dolárov ročne s tým, že peniaze nemôže použiť na nové estetické zákroky.

Ďalším mužom po Jocelynom boku bol francúzsky módny návrhár Lloyd Klein, ktorý bol od nej o 26 rokov mladší. Búrlivý pár tvorili v rokoch 2003- 2013, pričom o medializované domáce incidenty nebola núdza.

Meg Ryan
Meg Ryan už takto nevyzerá: Zničili jej kariéru nepodarené plastiky? Takáto je pravda! Zobraziť článok

Netreba ani dlho počítať, aby ste zistili že „Mačacia žena“ má už 82 rokov. Stále sa nechce zmieriť so starnutím, pričom si fotky na sociálne média necháva výdatne retušovať a omladzovať. Navyše stále popiera očividné plastiky, ktoré ju doslova zohyzdili. Viac fotiek v galérii!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});