Vau, tá bola ale KRÁSNA! Dnes je z nej chodiace strašidlo: Mačacia žena má už 82 rokov a je antireklamou na plastickú chirurgiu

Dalo by sa povedať, že nasledujúci článok je nevhodný pre citlivé povahy a esteticky zameraných jedincov. Len tak pre istotu.

Dalo by sa povedať, že nasledujúci článok je nevhodný pre citlivé povahy a esteticky zameraných jedincov. Len tak pre istotu.

Fotogaléria

Jocelyn Périsset sa narodila 5.8. 1940 do rodiny švajčiarskeho obchodníka so športovými potrebami. V mladosti sa venovala baletu.

Ako 17-ročná slečna začala žiť so švajčiarskym filmovým producentom Cyrilom Piguetom, a po ňom s talianskym filmárom Sergiom Gobbim. So Sergiom strávila asi päť rokov, pričom pár často chodieval do Afriky, kde spoznali zaujímavých, ale hlavne bohatých ľudí.

Meryem Uzerli
Premena seriálovej Hürrem vyráža dych: Závislá od plastík? Zobraziť článok

V tej dobe už bola zdatná pilotka a lovkyňa. Vďaka spoločnej vášni pre lov sa zoznámila s arabským obchodníkom so zbraňami Adnanom Khashoggim, ktorý ju ďalej zoznámil s jej budúcim manželom, miliardárom a obchodníkom Alecom Wildensteinom.

Jocelyn sa za Aleca vydala v roku 1978 v Las Vegas. Zakrátko sa pustila do vylepšovania svojho fyzického vzhľadu...  za manželove peniaze. Od plastických operácií začala byť doslova závislá, pričom jej snom bolo sa podobať na mačaciu ženu. Lenže postupne jej tvár skôr pripomínala starého rysa ako mladú mačku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});