Z týchto signálov je možné PREDPOVEDAŤ rozvod! Drahé svadby nemusia skončiť happyendom, pravdepodobnosť krachu je TAKÁTO VYSOKÁ

Na niektorých svadbách už od začiatku podvedome cítite, že im to dlho nevydrží. Kto taký dar nemá, ten si môže zapamätať nasledujúce ...

Na niektorých svadbách už od začiatku podvedome cítite, že im to dlho nevydrží. Kto taký dar nemá, ten si môže zapamätať nasledujúce znaky, ktoré možno veľa napovedia.

Fotogaléria

Nevesta v krásnych bielych šatách, usmiaty ženích, dojatí hostia ... a po pár rokoch sa občas to prvotné šťastie vyparí a z milujúceho páru sa stanú takmer cudzí ľudia, ktorí pre seba nemajú jedno dobré slovo. „Klebetné babky“ vám budú tvrdiť, že ony to vedeli už skôr. Ako to? Možno dobre poznajú nasledujúce znaky:

1. Začiatok: Odborníci majú na to pomenovanie "drsný štart" a je to skvelý ukazovateľ toho, ako sa vzťah skončí. Postup je jednoduchý -  akým spôsobom vzťah začína, tak sa dá dobre predpovedať, ako sa (a či vôbec) skončí.

List od EX neveští nič dobré.
Ex mi po rozchode poslal list: Keď zistíte, čo chcel naspäť, neprestanete sa smiať Zobraziť článok

2. Peniaze: Páry s nižšími alebo veľmi rozdielnymi príjmami, ako aj páry, ktoré pochádzajú z rozdielneho sociálno-ekonomického prostredia, sa rozvádzajú častejšie ako ostatné, kde sú viac „seberovné“. Výška výplaty môže ovplyvniť úspech manželstva. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});