Túžite zoštíhliť svoju tvár? Krásne črty už nemusia byť iba snom, takto si ich vykúzlite na počkanie!

Chcete štíhle, výrazné črty ako divy z éry čiernobieleho filmu? Marlene Dietrich bola v používaní správneho osvetlenia, ktoré jej vykúzlilo ...
  • Zdroj: Getty/Kiuikson

Chcete štíhle, výrazné črty ako divy z éry čiernobieleho filmu? Marlene Dietrich bola v používaní správneho osvetlenia, ktoré jej vykúzlilo štíhlejšiu tvár, hotovou majsterkou! Svetlo, či známa technika líčenia, tzv. "kontúrovanie" však nie sú jediné spôsoby, ako si pomôcť.

2. Spevňujúce masky na tvár

Na zoštíhlenie tváre nie sú potrebné náročné kozmetické postupy. Pri pravidelnom používaní sa dajú dosiahnuť skvelé výsledky aj pomocou pleťových masiek. Pozor na špeciálne „spevňujúce masky“, ktoré majú jemný liftingový efekt.

 Kate Beckinsale
Hýčkajte sa ako Kate Beckinsale: Je čas vyskúšať extra účinnú pleťovú masku s avokádom! Zobraziť článok

Liftingové masky ​​​​na bradu a líca sú navrhnuté tak, aby redukovali vrásky okolo brady a líc a napínali ochabnutú pokožku v tejto oblasti. Majú chladivý účinok a aktivujú odbúravanie tukových usadenín. Preto sa spodná polovica tváre a líca po ich použití javia napnutejšie a výraznejšie. Vyberajte však starostlivo, aby ste nevyhodili peniaze do vzduchu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});