Spoznajte tajomstvá AVIVÁŽE, tu všade ju viete v domácnosti ešte skvele využiť: Dámy, za jednu radu budete veľmi vďačné!

Nedodáva našej vypranej bielizni len mäkkosť a krásnu vôňu, prekvapujúco dobre si vie poradiť aj mimo pračky. Sú to všetko nápady hodné ...

Nedodáva našej vypranej bielizni len mäkkosť a krásnu vôňu, prekvapujúco dobre si vie poradiť aj mimo pračky. Sú to všetko nápady hodné vyskúšania.

Fotogaléria

Dobrých trikov na vyčistenie domácnosti nie je nikdy dosť. Navyše tie, ktoré často nepoužívame, tak na ne postupne zabudneme. Teraz vám prezradíme, že aviváž vie byť pomocníkom aj v kuchyni, kúpeľni či obývačke.  

Ako často máme meniť POSTEĽNÚ BIELIZEŇ? Odborník v tom má jasno, napriek tomu to doma aj tak nerobíme. Prečo je to veľká CHYBA? Zobraziť článok

Víta vás pri návrate domov nevábna vôňa, ktorej ani vetranie či upratanie veľmi nepomôže? Vyskúšajte zmiešať vodu s avivážou (v rovnakom pomere) a trochou sódy bikarbóny. Cez rozprašovač ju nastriekajte na bytové textílie, sedačku a záclony. Ten rozdiel rýchlo ucítite.   

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});