Viete, čo je ZOMBIEING? Presvedčte sa, či nie ste jeho obeťou!

Zrazu sa znova ozve, hoci medzi vami bolo mesiace absolútne ticho? Moderný jazyk zoznamovania má pre toto správanie názov. Zombieing.
  • Zdroj: Getty/petekarici

Zrazu sa znova ozve, hoci medzi vami bolo mesiace absolútne ticho? Moderný jazyk zoznamovania má pre toto správanie názov. Zombieing.

Čo od vás chce zombie z minulosti a ako sa s tým vysporiadať?

Bývalý priateľ či bývalá láska sa ohlási, akoby vstal z mŕtvych. Zrazu sú títo zombie aktívni na sociálnych sieťach, lajkujú fotky, komentujú alebo odpovedajú na príbehy. Zombíci sa často vracajú do vašich životov násilným spôsobom.

Dôvody sú také odlišné, ako sú ľudia. Motívy zombíkov siahajú od príbehu v posteli cez čisté ego až po skutočne znovuobjavené city. Niekedy nie je zlým úmyslom ľudí ublížiť vám. On/ona si môže dokonca myslieť, že vám robí láskavosť tým, že vás opäť kontaktuje, aby ste obnovili priateľstvo.

S mužom v tomto znamení je vzťah náročný. Viete, ako si ho získať? Zobraziť článok

Možno prekonal/a životnú krízu, rozišiel sa s ním/ňou alebo si spomenul na váš úžasný sex a nevie na to zabudnúť. Ľudia sa často dostávajú do kontaktu so starou láskou, pretože jednoducho túžia vedieť, či medzi nimi ešte niečo ostalo. Či však ide o dobrú vec, je samozrejme iná otázka. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});