Viete, čo je ZOMBIEING? Presvedčte sa, či nie ste jeho obeťou!

Zrazu sa znova ozve, hoci medzi vami bolo mesiace absolútne ticho? Moderný jazyk zoznamovania má pre toto správanie názov. Zombieing.
  • Zdroj: Getty/petekarici

Zrazu sa znova ozve, hoci medzi vami bolo mesiace absolútne ticho? Moderný jazyk zoznamovania má pre toto správanie názov. Zombieing.

Je dôležité, aby ste bývalému partnerovi dali okamžite najavo, že vás jeho minulé správanie ranilo a chcete vedieť, prečo vás teraz znova kontaktuje. Chce znova skúsiť vzťah? Chce sa prepracovať cez minulosť?

Keď niekto zavolá z ničoho nič, zvyčajne je za tým viac, ako len „práve som na teba myslel“. Nedajte sa obalamutiť a tejto výhovorke prikladajte iba malú dôveru. 

Dámy, škrípe vám to vo vzťahu? 2 skvelé + 1 EXTRA TIP, ktorý zaručene zlepší komunikáciu s partnerom Zobraziť článok

Ako by ste mali reagovať na zombieing?

Buďte radšej opatrné. Nemali by ste znovu ohroziť stabilitu, ktorú ste opäť našli, bez toho, aby ste dôkladne zvážili riziká. Nakoniec, vaša odpoveď na zombie je samozrejme veľmi osobná voľba. Ak vám vaše vnútro hovorí, aby ste dali svojmu ex ešte jednu šancu, potom vás nikto nemôže zastaviť.

Ako prísť o muža za 10 dní
Ako prísť o muža za desať dní: Pozor, neurobte aj vy tieto brutálne chyby! Zobraziť článok

Dôverujte však svojej intuícii a minulým skúsenostiam s danou osobou. Ľudia sa môžu zmeniť, ale ak je to tak, musíte zistiť, prečo. Otvorená a úprimná komunikácia je najdôležitejším základom každého vzťahu - aj toho znovuobjaveného. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});