Šokoval vás správou o rozchode? Použite jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, o pár dní ho máte späť!

Ak sa vám niekedy stalo, že vám muž povedal, že nie je pripravený na vzťah, potom viete, aké je to frustrujúce. Nerobte chyby, ktoré ...

Ak sa vám niekedy stalo, že vám muž povedal, že nie je pripravený na vzťah, potom viete, aké je to frustrujúce. Nerobte chyby, ktoré vás robia smutnou. Choďte na to takto!

Fotogaléria

Investovali ste do neho svoj čas a energiu, otvorili ste sa pred ním a vyjavili mu svoje city. On sa však na vzťah necíti, nie je pripravený alebo sa nechce viazať. To pravdepodobne nie je to, čo ste od neho chceli počuť, však?

Diskusia by mohla vyvrcholiť nepekným konfliktom, ktorý mu len potvrdí, že sa rozhodol správne a vy prídete o akúkoľvek možnosť vzťah rozvinúť. Vyhnite sa chybe vysvetľovať mu svoje city ako aj prezentácii svojich dôvodov, prečo by to určite klapalo.

Rozchod bez drámy a poníženia? To je GHOSTING! Ako funguje, prečo ho využiť a čo si o ňom myslia odborníci? Zobraziť článok

Predovšetkým sa vyvarujte hodnoteniu jeho postoja. Otázky typu: čo sa skrýva za jeho neochotou začať si s vami niečo viac, napriek tomu, že vám to doteraz bezchybne fungovalo pripomínajú skôr postoj matky, než partnerky. Okrem toho, nie ste predsa jeho psychologička.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});