Dominique Dunne mala pred sebou obrovskú kariéru: Prerazila úlohou v známom horore, jej násilná SMRŤ bola rovnako hrozná

Mala iba 22 rokov a celý život pred sebou. Úspech v práci zatienilo trápenie v súkromí, kde nechýbalo fyzické násilie a týranie.
  • Zdroj: Northfoto

Mala iba 22 rokov a celý život pred sebou. Úspech v práci zatienilo trápenie v súkromí, kde nechýbalo fyzické násilie a týranie.

Počas jednej prišla o hrsť vlasov. Vtedy vystrašená herečka utiekla k matke, kde sa zakrátko objavil Sweeney, a začal sa dobýjať dnu. Zahnala ho až výstraha zavolania polície. O niekoľko dní neskôr s Dominique sama vrátila k násilnému priateľovi a urovnali vzťah. Ale len na chvíľu.

Ďalšia skorá hádka ale nabrala na intenzite. Vtedy ju už chytil pod krk, hodil o zem a začal škrtiť. Desivé zvuky privolali dočasného spolubývajúceho priateľa, ktorý násilnú scénu videl. Tomu otrasená slečna povedala, že ju chcel zabiť. Sweeney to poprel a požiadal ju, aby sa vrátila do postele.

PIKANTNÁ aférka Marilyn Monroe a prezidenta Kennedyho mala bolestivé pozadie: BEZCITNÉ zverstvá jeho tajných agentov! Zobraziť článok

Tvárila sa súhlasne, no vykradla sa z domu cez okno kúpeľne. Rýchlo si zobrala auto a niekoľko dní ostala u matky a priateľov. Neskôr zavolala Sweeneymu, že s ním končí. Keď sa odsťahoval, nechala vymeniť zámky a vrátila sa späť do domu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});