Najznámejšia plejmejt Anna Nicole Smith umierala niekoľko dní: Osamelý koniec v ukrutných bolestiach

Anna Nicole Smith zomrela ako 39-ročná v hotelovej izbe na Floride v roku 2007 na predávkovanie liekmi. Bola sama, nikto jej nepomohol. ...

Anna Nicole Smith zomrela ako 39-ročná v hotelovej izbe na Floride v roku 2007 na predávkovanie liekmi. Bola sama, nikto jej nepomohol. Zanechala po sebe malú dcérku, ktorá mala v tej dobe len niekoľko mesiacov.

Fotogaléria

Kto by si nepamätal Annu Nicole Smith, ktorá ako plejmejtka bola snom nejedného muža. Skutočné šťastie a lásku však táto krásavica nikdy nenašla, dokonca osud jej prichystal koniec, aký by nikto nechcel. 

Nevydarené vzťahy

Prvýkrát sa vydala veľmi mladá. S manželom mala syna Daniela, ktorý mal so svojou mamou výnimočný vzťah. Manželstvo ale netrvalo dlho, párik sa rozviedol. O niečo neskôr sa v Anninom živote objavil o 63 rokov starší miliardár J. Howard Marshall.

Každý vedel, že Anne ide iba o jeho peniaze, to tvrdila aj rodina miliardára a robili všetko pre to, aby ich vzťah skončil čo najskôr. Pokusy nevyšli, Anna starčeka dotiahla pred oltár. Do slova a do písmena!

Po roku už bola vdovou a nárokovala si na polovicu majetku zosnulého Marshalla. Lenže v závete jej meno nefigurovalo! Anna na súde tvrdila, že sa s manželom ústne dohodla – chce len to, čo jej patrí. Na dedičstvo si nárokoval aj Marshallov syn Pierce, no kým padlo rozhodnutie súdu, obaja aktéri zomreli.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});