Princezná Kate nosí obľúbenú módnu značku Sloveniek: Takto oblečená môžete byť aj VY!

Princezná z Walesu neustále prekvapuje trendovými kúskami od ZARA, značky mimoriadne obľúbenej a dostupnej aj v našich končinách.

Princezná z Walesu neustále prekvapuje trendovými kúskami od ZARA, značky mimoriadne obľúbenej a dostupnej aj v našich končinách.

Fotogaléria

Inak tomu nebolo ani na oficiálnom stretnutí s Preetom Chandim - lekárom britskej armády, ktorý absolvoval nepodporovanú sólo expedíciu naprieč Antarktídou.

Kate sa rozhodla pre decentný, no zároveň elegantný outfit, ktorý si môžete dovoliť aj vy. Vrcholom bol jej krémový blejzer značky ZARA v buklé vzhľade s chlopňovým golierom a zlatými gombíkmi. Mimochodom, blejzer je stále dostupný!

Ak by vám nesedel v bielej farbe, značka ponúka alternatívu v čiernej či ružovej farbe.

Styling princeznej ďalej pozostával z kašmírového svetra a cigaretových nohavíc v námorníckej farbe od britskej luxusnej značky LK Bennett.

Viac fotiek uvidíte TU.

Tip: Kašmírové svetre zoženiete za perfektné ceny v second-handoch. Ak ste neboli úspešná, prejdite si vintage ponuku online. Kvalitné kúsky v rôznych farbách a za dobrú cenu sa dnes zháňajú naozaj jednoducho!

Vintage shop.
Vintage BOOM bude pokračovať aj v roku 2023: Po čom pátrať v second handoch? Zobraziť článok

Čo sa týka topánok, Kate sa rozhodla pre tenisky od Veja. Ich cena nie je likvidačná, no nahradiť ich viete aj dostupnejšími kúskami. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});