Kate vyvetrala ABSOLÚTNY módny HIT zimnej sezóny: Žiadna luxusná róba, ale jednoduché úpletové šaty, v ktorých vyzerá brutálne šik!

Ako sa už veľakrát ukázalo, zelená a modrá farba jej veľmi pristanú. Vlastne, nenašli sme odtieň, ktorý by sa jej nehodil. Šťastná to ...

Ako sa už veľakrát ukázalo, zelená a modrá farba jej veľmi pristanú. Vlastne, nenašli sme odtieň, ktorý by sa jej nehodil. Šťastná to žena.

Fotogaléria

Nedávno princ a princezná z Walesu navštívili Kráľovskú univerzitnú nemocnicu v Liverpoole, kde začali tohtoročnú sériu reprezentatívnych návštev. Moderné zdravotnícke zariadenie bolo otvorené v októbri 2022.

Lewis Hamilton, Harry Styles, Kate Middleton
Toto je FARBA ROKA 2023! Aj princezná Kate ju zbožňuje a zobrazuje to, čo všetci veľmi potrebujeme, tvrdí odborníčka! Zobraziť článok

Kate si obliekla elegantný modrozelený tartanový kabát od Holland Cooper (cca 950 €), modré úpletové šaty od Cefinn (cca 330 €) a slušivý outfit zladený z britských značiek doladila zelenou kabelkou od Mulberry (cca 970 €).

Spolu s manželom sa poďakovala personálu za ich obetavú prácu počas notoricky ťažkých zimných mesiacov. William bol zladený v podobných farebných tónoch. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});