Vintage BOOM bude pokračovať aj v roku 2023: Po čom pátrať v second handoch?

Fashion odborníci odhalili najväčšie vintage trendy tohto roka.

Fashion odborníci odhalili najväčšie vintage trendy tohto roka.

Fotogaléria

V uplynulom roku si vintage kúsky obľúbila nejedna celebrita. Dobrou správou že tento trend bude pokračovať aj v roku 2023! 

Z rastúceho záujmu o tento typ módy neťažia len slávne značky. Vintage šialenstvo čoraz viac zviditeľňuje aj menej známych producentov, ktorí sú na trhu pomerne krátko. Ponúkajú kvalitné kúsky, ktoré sa často pýšia udržateľnosťou, no z finančného hľadiska nie sú pre všetkých dostupné. Nákup z druhej ruky túto situáciu mení!

Nahé šaty a ich história

Nie je žiadnym prekvapením, že priesvitné šaty sú vo vintage sfére čoraz populárnejšie. Ak sa vám takýto model podarí uchmatnúť, dobre si premyslite, akú bielizeň si podeň zvolíte, pretože vo vašom outfite zohrá hlavnú rolu!

Hviezdy červeného koberca v šatách od Vivienne Westwood.
TOP módne kreácie Vivienne Westwood z červeného koberca: Hilary Duff s bombastickým výstrihom, neprehliadnuteľná punkerka Zendaya! Zobraziť článok

Minimalizmus deväťdesiatych rokov

Štýl "bling-bling" éry okolo roku 2000 sa postupne vytratí, pozornosť sa presunie do minimalistickejšej éry, špecifickej ku koncu 90. rokov. Pozorne sa "prehrabte" v mamininej skrini. Sme si isté, že ukrýva ohromné kúsky!

Za štýlom roku 2000

Lovci vintage kúskov sa budú v roku 2023 obzerať aj na iné desaťročia ako na 90. roky. Viacerí by radi videli oživenie z 50. rokov. Nehovoriac o výrazných ramenách a širokých golieroch z 80. rokov. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});