Ako si poradiť s upchatým odtokom, chlpmi domácich miláčikov či škvrnami na koberci?! Vau, toto sú rýchle a JEDNODUCHÉ riešenia!

Začiatkom roka je čas zhodiť „starú batožinu“ a zabezpečiť čisté a inšpiratívne prostredie. Zbavte sa týchto piatich odolných škvŕn okamžite ...
  • Zdroj: Getty/CentralITAlliance

Začiatkom roka je čas zhodiť „starú batožinu“ a zabezpečiť čisté a inšpiratívne prostredie. Zbavte sa týchto piatich odolných škvŕn okamžite a s ľahkosťou.

3. Fľakatý koberec

Škvrny na koberci sú skutočne nepríjemným zistením. No aj tento problém dokážete rýchlo vyriešiť. Ak máte po ruke biele víno alebo číru vodku, škvrny jednoducho odstránite vtieraním do tkaniny.

Medzi úhlavných kúpeľňových nepriateľov patrí vodný kameň.
Užitočný tip: Ako udržať sprchovú hlavicu čistú aj bez námahy? Budete prekvapení, aké je to jednoduché! Zobraziť článok

4. Toaleta

Jej čistenie je najneobľúbenejšia činnosť zo všetkých domácich prác. Postup je však možné optimalizovať - dokonca v zmysle ochrany životného prostredia. Namiesto použitia vysoko chemických čistiacich prostriedkov na toalety, úplne postačí kombinovať esenciálne oleje, sódu bikarbónu, ocot alebo kyselinu citrónovú. 

Vydezinfikovaná, čistá a VOŇAVÁ toaleta „za pár šupov“: Účinný prostriedok bez agresívnych chemikálií si vyrobíte hravo doma! Zobraziť článok

5. Plné potrubie

Upchatý odtok je nepríjemný najmä pri sprchovaní. Veď, nikto nechce stáť vo vlastnej špinavej vode, však? Nalejte zmes horúcej vody, sódy bikarbóny a octu do odtoku a nechajte 30 minút odstáť. Po spustení ďalšej horúcej vody sa upchatie odstráni.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});