Ako si poradiť s upchatým odtokom, chlpmi domácich miláčikov či škvrnami na koberci?! Vau, toto sú rýchle a JEDNODUCHÉ riešenia!

Začiatkom roka je čas zhodiť „starú batožinu“ a zabezpečiť čisté a inšpiratívne prostredie. Zbavte sa týchto piatich odolných škvŕn okamžite ...
  • Zdroj: Getty/CentralITAlliance

Začiatkom roka je čas zhodiť „starú batožinu“ a zabezpečiť čisté a inšpiratívne prostredie. Zbavte sa týchto piatich odolných škvŕn okamžite a s ľahkosťou.

Čistenie je nevyhnutnosťou. A práve teraz, keď chcete položiť základy pre naplnený a šťastný rok 2023. Zabudnuté špinavé rohy sa tam nehodia. Venujte preto ďalšiu čistiacu akciu nenávideným problémovým oblastiam, aby ste mohli začať odznova!

1. Chlpy domácich miláčikov

Akokoľvek ich milujete, ich chlpy vedia poriadne potrápiť. Riešenie? Gumové rukavice! Pomôžu vám rýchlo odstrániť chĺpky z oblečenia a ak si nimi pretriete napríklad kabát, vytvoríte statickú elektrinu, ktorá so sebou jednoducho vezme aj vaše vlasy.

Prekonali ste chrípku či črevnú virózu? POZOR, nasledujúce veci by ste mali urobiť IHNEĎ po chorobe! Zobraziť článok

2. Zavápnenie

S týmto problémom sa v domácnosti stretávate iste často. V kúpeľni, v kuchyni a niekedy aj priamo v kávovare či v rýchlovarnej kanvici. Existuje na to veľmi jednoduchý trik: zmiešajte sódu s octom a nechajte desať minút pôsobiť. Vybavené.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});