Nie je to len o veľkosti! Ideálnu podprsenku pre váš tvar pŕs nájdete iba ak nepodceníte TOTO

Skoncujte so stresom okolo podprseniek! Takto konečne nájdete tú správnu!

Skoncujte so stresom okolo podprseniek! Takto konečne nájdete tú správnu!

Fotogaléria

Podľa prieskumu značky Triumph nosí okolo 50 percent žien podprsenky nesprávnej veľkosti. Najčastejšie podceňujú veľkosť košíčkov a stláčajú si prsia do nevyhovujúcich strihov. No problémov je viac. Ženy často neuvažujú o tvare svojich pŕs a vyberajú si iba podľa farby a vzoru. Ups...

Tak teda, skôr ako začnete s hľadaním tej pravej, musíte si určiť veľkosť košíčkov. Ehm, tú správnu! Ak si nie ste istá, či nosíte správnu veľkosť, informujte sa u predajcov v obchodoch so spodnou bielizňou - ich možnosti merania sú veľmi podrobné.

Najskôr vás "len" svrbí koža: Rakovina prsníka kosí stále viac Sloveniek, zistite, či ste ohrozená Zobraziť článok

Pri nákupe online odporúčame pozorne sledovať pokyny na meranie vo veľkostných tabuľkách. No nepodvádzajte s krajčírskym metrom! Podvediete tým len svoje prsia. 

Ako zistíte, že vám podprsenka správne sedí?

Urobte si tento test: nastavte si ramienka čo najdlhšie a pri obliekaní sa predkloňte tak, aby prsia padali do košíčkov. Potom sa postavte vzpriamene, zapnite podprsenku v strednom rade háčikov (košíčky sú správne naplnené) a ramienka pritiahnite.

Halle Berry
56-ročná Halle Berry potešila fanúšikov v slávnej sexi bielizni: Je taká horúca, že by to malo byť trestné, píše fanúšik Zobraziť článok

Následne skontrolujte, či je pásik pod prsiami na chrbte v rovnakej výške ako predný diel a či sedí stredová os. Je to tak? Potom máte správnu veľkosť. Ak sa podprsenka zasúva za lopatky, ramienka sa škaredo zarezávajú do kože alebo sa na bokoch hrudníka objavujú nepríjemné rolky, vaša podprsenka je príliš malá. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});