Nie je to len o veľkosti! Ideálnu podprsenku pre váš tvar pŕs nájdete iba ak nepodceníte TOTO

Skoncujte so stresom okolo podprseniek! Takto konečne nájdete tú správnu!

Skoncujte so stresom okolo podprseniek! Takto konečne nájdete tú správnu!

Fotogaléria

Pripravte si zrkadlá

Keď máte určenú veľkosť, je čas pozrieť sa na formu vašich pŕs. Každá žena je jedinečná, preto je normálne, že nie každá sa cíti komfortne v tej istej podprsenke. 

Toto sa stane s vaším telom, ak prestanete nosiť podprsenku: Má to svoje výhody, no jedna vec vás určite nepoteší! Zobraziť článok

1. Štíhly hrudník potrebuje oporu

Nie, nie dámy. Nehovoríme o veľkosti košíkov. Reč je o prsiach, ktoré majú bradavky posadené veľmi nízko (poprípade bradavky "ukazujú" smerom dole) a slabé spojivové tkanivo. Sú opakom plných a okrúhlych pŕs. Tento tvar majú predovšetkým ženy s malými prsiami, ale nie je to pravidlo.

Aj keď sú prsia malé, je obzvlášť dôležité prsné tkanivo trochu podoprieť a nadvihnúť. Najlepšie to funguje so sexi push-up podprsenkami alebo tvarovacími podprsenkami s košíčkami.

2. Správna podprsenka pre vyšportovaný hrudník

Máte svalnatú hornú časť tela, t. j. veľký objem pod prsiami, ale malú veľkosť košíčkov? Potom patríte k atletickému hrudnému typu. Keďže vyšportované prsia nepotrebujú toľko podpory, je tu väčší priestor na styling pre pekný vzhľad.

Ak milujete svoje malé prsia a nemienite ich schovávať, noste nevystužené podprsenky a trendy braletky. Ak naopak chcete o niečo viac plnosti, môžete použiť Plunge podprsenky s push efektom. V strede spoja prsia a vykúzlia úžasný objem. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});