Počúvate svoj vnútorný hlas? Mali by ste! Toto sú 3 znaky, že máte nadpriemerne vyvinutú intuíciu

Máte zlý pocit z určitých vecí bez toho, aby ste vedeli presne povedať, odkiaľ pochádza? Potom máte pravdepodobne veľmi dobrú intuíciu.

Máte zlý pocit z určitých vecí bez toho, aby ste vedeli presne povedať, odkiaľ pochádza? Potom máte pravdepodobne veľmi dobrú intuíciu.

Fotogaléria

Pracovná ponuka znie takmer dokonale. Oblasť zodpovednosti je vzrušujúca, tím pôsobí sympaticky, plat je správny. Ale niečo jednoducho nie je v poriadku. Neviete presne povedať prečo, ale jednoducho cítite, že táto práca (teraz) nie je pre vás to pravé. Gratulujeme, zdá sa, že ste veľmi intuitívny človek!

Znaky, že máte dobrú intuíciu:

1. Živé sny

Sny o nás hovoria veľa, najmä na podvedomej úrovni. Mozog počas spánku spracováva veci, ktoré sa snažíte potlačiť v stave bdelosti, alebo ktoré z iných dôvodov nevidíte (alebo nevnímate). Vaša intuícia tvorí akýsi most medzi vedomím a nevedomím.

Keď ľudia hovoria, že sa im nikdy nič nesníva, nie je to pravda, iba si nepamätajú. Ak patríte k tým, ktorí majú obzvlášť živé, priam reálne sny, dokonca si živo vybavujete, ako ste sa v nich cítili, pravdepodobne máte veľmi silnú intuíciu.

Máte problémy s nespavosťou? Čaje aj tabletky bokom, poznáme fantastickú metódu, ktorú musíte vyskúšať! Zobraziť článok

2. Dobrý zmysel pre emócie

Ak ste v dobrom kontakte so svojimi emóciami a viete ich správne klasifikovať, pravdepodobne dokážete mnohé vycítiť. Dobrá intuícia a empatia idú často ruka v ruke a táto citlivosť sa prenáša aj do jednania s inými ľuďmi. 

Cítite rýchlo dobrý pocit z nálady osoby alebo skupiny, a to aj bez toho, aby vám niekto čokoľvek povedal? Potom intuitívne cítite, aké vibrácie sa momentálne v miestnosti nachádzajú, čo nie je na škodu! Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať Zobraziť článok...
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky Zobraziť článok...
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom!
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom! Zobraziť článok...
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN!
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN! Zobraziť článok...
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko?
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko? Zobraziť článok...
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich!
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich! Zobraziť článok...
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží Zobraziť článok...
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah!
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah! Zobraziť článok...
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí Zobraziť článok...
Ďalšie články
});