Pozor, muž v tomto znamení vás privedie na psychické dno!

Muži dokážu kvôli ženám horu preniesť, kým sa nestanú trvalou súčasťou ich života. Ó, áno, česť výnimkám!

Muži dokážu kvôli ženám horu preniesť, kým sa nestanú trvalou súčasťou ich života. Ó, áno, česť výnimkám!

Fotogaléria

Dobre si rozmyslite, s kým sa rozhodnete založiť rodinu. Existujú totiž muži, ktorých pozícia vo vzájomnom vzťahu môže pôsobiť doslova toxicky.

Ak ste zbehlá v otázke horoskopov a charakterové črty jednotlivých znamení máte v malíčku, iste viete, že milovať chlapa v znamení Blížencov je mimoriadne riskantné. Sú totiž nadpriemerne inteligentní, manipulatívni a sebeckí zároveň. Navonok majú priateľskú a flexibilnú povahu, ale ich dualita vytvára hrôzostrašnú masku, ktorá môže u jeho drahej polovičky vyvolávať pocit podradenosti a menejcennosti.

Vzťah týchto znamení vydrží veky.
Aké znamenia sa NAJLEPŠIE hodia pre mužov a ženy v znamení Strelca? Toto sú kombinácie, ktoré VYDRŽIA veky! Zobraziť článok

Blíženci sú nedôverčiví, čo znamená problém najmä v otázke kolegiality aj lásky – získať si ich je naozaj neľahká úloha. Majú vrodenú tendenciu držať svoju citlivú stránku na uzde, čo sa v procese randenia môže javiť ako dočasné, no s typickým Blížencom nepohnete ani v manželstve.

Preto si dajte veľký pozor, aby sa váš milovaný jedného dňa nezmenil na chladného muža s jediným cieľom. Ovládať vás. Pokračovanie na ďalšej strane...

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});