Násilná smrť krásnej herečky Lany Clarkson otriasla Hollywodom: Jej VRAH, známy filmový producent zomrel len pred 2 rokmi!

Najprv to mala byť iba nehoda, keď sa mala maznať so zbraňou známeho hudobného producenta, nakoniec z toho bola obyčajná chladnokrvná ...
  • Galéria12
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @lanaclarkson

Najprv to mala byť iba nehoda, keď sa mala maznať so zbraňou známeho hudobného producenta, nakoniec z toho bola obyčajná chladnokrvná vražda. Takú smrť si nezaslúžila.

Fotogaléria

Úspech tohto filmu spôsobil, že sa Lana v béčkových fantasy snímkach zabývala a stala kultovou herečkou tohto žánru 80. rokov. Ďalšie filmy ako Barbarian Queen II či Wizards Of The Lost Kingdom II to len potvrdili.

S blížiacou sa tridsiatkou sa Lanina kariéra začala brzdiť. Hľadala alternatívne zdroje príjmu, vrátane prevádzkovania vlastnej webovej stránky, na ktorej predávala podpísané DVD so svojimi filmami. No napriek svojmu atraktívnemu vzhľadu a talentu sa v Hollywoode nikdy poriadne nepresadila.

Pamela Anderson vyzradila DESIVÉ tajomstvo o Tommym Lee: K nej a deťom sa správal ako ŠIALENEC, veď ich skoro zabil! Zobraziť článok

Ľudia pomaly zabúdali na jej meno, pretože po čase už nedostávala nové ponuky, a tak bola blonďavá sexbomba nútená zobrať iné práce, aby sa uživila. Nová príležitostná práca hostesky v reštaurácii so živou hudbou sa jej stala osudnou. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});