Násilná smrť krásnej herečky Lany Clarkson otriasla Hollywodom: Jej VRAH, známy filmový producent zomrel len pred 2 rokmi!

Najprv to mala byť iba nehoda, keď sa mala maznať so zbraňou známeho hudobného producenta, nakoniec z toho bola obyčajná chladnokrvná ...
  • Galéria12
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @lanaclarkson

Najprv to mala byť iba nehoda, keď sa mala maznať so zbraňou známeho hudobného producenta, nakoniec z toho bola obyčajná chladnokrvná vražda. Takú smrť si nezaslúžila.

Fotogaléria

Dňa 2.2.2003 sa tu stretla s legendárnym americkým hudobným producentom Philom Spectorom, ktorý ju neskôr v noci pozval k sebe domov. Po hodine bolo všetko inak.

Podľa oficiálnych správ našla polícia Lanu Clarkson ležať v kaluži krvi. Políciu zavolal do producentovho domu jeho vodič, ktorý vonku počul výstrel a vystrašene zavolal na linku  911.

Alec Baldwin
Alec Baldwin padá na dno: Tragédia na pľaci má nemilosrdné pokračovanie, bude sa brániť na súde Zobraziť článok

Producent Phil Spector privolanej polícii na mieste činu tvrdil, že zbraň vystrelila náhodou, lebo Lana údajne stlačila spúšť, keď sa s ňou bozkávala. Producent neskôr zmenil svedectvo. Vraj spáchala samovraždu úmyselne, pretože už nemohla psychicky zniesť, že ju vo filmovom priemysle prehliadajú. Foto hudobného producenta nájdete na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});