Necítila sa sama sebou, po rozvode sa zmenila z nudnej paničky na poriadnu SEXBOMBU: Nebudete veriť vlastným očiam!

Veľa žien môže mať pocit, že v snahe byť dobrou manželkou a matkou musia v sebe niečo potlačiť. Tak to cítila aj americká mamička Marissy ...

Veľa žien môže mať pocit, že v snahe byť dobrou manželkou a matkou musia v sebe niečo potlačiť. Tak to cítila aj americká mamička Marissy Pool (29).

Fotogaléria

Ale, dlhé roky len klamala samú seba. „Svojho bývalého som stretla, keď som mala len 17 rokov. Keď zostarnete, zmeníte sa na iného človeka a vaše hodnoty a presvedčenia sa zmenia!“ Jej príbeh zaujal aj web walesonline.co.uk.

Z nevýraznej domácej paničky je zrazu rocková šelma. Ako sa to stalo?  Marissa bola dlhodobo nešťastná. Technička starostlivosti o pacientov uviedla: "Moje duševné zdravie bolo na historicky nízkej úrovni. Zamotala som sa do toho, čo sa odo mňa očakávalo ako od manželky a matky, a neuprednostňovala som to, ako vyzerám, ani žiadny aspekt môjho života." 

Po rozvode v januári 2022 chcela byť k sebe vernejšia. "Bolo to vzájomné. Boli sme dvaja rozdielni ľudia a naše deti si zaslúžili lepšie. Nemohli sme byť spolu," dodala.

Ako milovníčka alternatívnej hudby si začala osvojovať štýl oblečenia, vlasov a mejkapu, ktorý obdivovala, no sama sa nikdy neodvážila vyskúšať. Marissa začala svoj prerod a „zmenila sa zvnútra von“. Jej zmena imidžu bola naozaj výrazná. Nájdete ju na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});