Pamela Anderson priznala, s kým zažila najúžasnejší zážitok svojho života: DOTYK skutočného chlapa, hoci jeho VEK vám vyrazí dych!

Nové knižné pamäte kanadsko - americkej herečky a playmate Pamely Anderson (55) „Love, Pamela“ budú zrejme pekne  šťavnatým čítaním.

Nové knižné pamäte kanadsko - americkej herečky a playmate Pamely Anderson (55) „Love, Pamela“ budú zrejme pekne šťavnatým čítaním.

Fotogaléria

V nich sa blonďatá sexbomba nevyhla ani téme svojho milostného života. Jej posteľou prešli známi muži aj páni na spontánne krátkodobé potešenie. A práve jeden z takých ju svojimi schopnosťami priviedol do mentálneho raja. Téme sa venoval aj web dailymail.co.uk.

Lidija Bačić
Chorváti ŠALEJÚ: Neskutočne sexi krivky speváčky Lille pobláznili celý národ! Lenže táto kráska DOKÁŽE aj to, čo máloktorá interpretka Zobraziť článok

Všetci vieme o jej sexuálnych radovánkach (zaznamenaných aj na videokazete) s bývalým manželom a rockerom Tommym Lee, ktoré trvali hodiny. Ale najúžasnejší zážitok podľa svojich slov zažila ako 20-ročná počas výletu do Buenos Aires s 80-ročným Argentínčanom. 

54-ročná hviezda Baywatchu ohromila neprajníkov: Tvár dvadsiatky, v perách kyselina hyalurónová, no TÁ POSTAVA... Zobraziť článok

Čiperný pán ju vyzval do tanca. Herečka v knihe opisuje, že to bol práve jeho jemný, ale pevný stisk, ktorým ju viedol počas tanečných krokov tanga.

Ľahké dotyky skúseného tanečníka na jej tele jej v dobrom slova zmysle vyrazili dych, a vyvolali pocit, že ju vedie skutočný muž. To dovtedy so žiadnym iným nezažila. Hoci spomínaný pán už nežije, dodnes na neho nezabudla. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});