Vémola žehlí neveru luxusnou SVADOBNOU CESTOU v exotike: Šelmy, slnko, obdiv aj drsný odkaz, ktorý im POKAZÍ sladké chvíle!

Známy česko - slovenský šoubiznisový pár Lela a Karlos Vémolovci si konečne po minuloročnej svadbe a narodení druhého dieťaťa odskočili ...
  • Galéria5
  • Zdroj: Instagram / @lela_ceterova_official/

Známy česko - slovenský šoubiznisový pár Lela a Karlos Vémolovci si konečne po minuloročnej svadbe a narodení druhého dieťaťa odskočili na povestné „líbánky“.

Fotogaléria

Ako veľkí milovníci šeliem nemohli vynechať ani výlet medzi ne. Rovnako tak si užili aj kŕmenie žiráf. Obaja pôsobia v pohodlnom oblečení uvoľnene bez nacvičených póz. Užili si spoločnosť divokých zvierat Lela k tomu dopísala: „Top zážitok… asi tým, že máme doma takéto zvieratká som sa vôbec nebála.“

K fotkám známeho páru okrem lajkov a obdivných komentárov pribudli aj tie nelichotivé. Napríklad pod fotkou s levom si Lela mohla prečítať odkazy ako: „Chudáčik, napchali ho sedatívami, hlavne, že máte fotku“, „Veľký risk… máte malé deti… stačí keby sa len zahla labou“, „Chudák lev je určite nadopovaný, prečo to niekto robí?“ alebo „Povrchný zážitok, nemyslíte?"

Lela Ceterová
Neprajníci hrdličky nešetria: ROZVOD bude rovnako honosný? Pýtajú sa po svadbe Zobraziť článok

Podľa viacerých komentárov fanúšikov by sa mohlo jednať o ZOO na ostrovnom Mauríciu.

Niektoré odkazy manželov potešia, no našiel sa šokujúci príspevok, ktorý ich zaručene zahanbí. Párik sa prezentuje luxusným životom, okato ukazujú majetok, a to, koľko peňazí majú, no na svoje povinnosti zrejme zabúdajú! Drsný odkaz si prečítate na ďalšej strane!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});