Bývalá kráľovná diskoték Amanda Lear má 83 rokov a vyzerá NEUVERITEĽNE: Ale či sa narodila ako muž alebo žena, je dodnes záhadou!

Poznáme ju ako francúzsku modelku, speváčku, maliarku a herečku. Vo svojich 83 rokoch vyzerá neskutočne dobre. Tých tajomstiev má zjavne ...

Poznáme ju ako francúzsku modelku, speváčku, maliarku a herečku. Vo svojich 83 rokoch vyzerá neskutočne dobre. Tých tajomstiev má zjavne oveľa viac.

Fotogaléria

Kariéru v šoubiznise začínala v polovici 60. rokov minulého storočia ako modelka. Takmer 180 cm vysoká štíhla dlhonohá blondína mala zvláštny hlboký hlas, ktorý využila aj v speve. Skôr by sa dalo povedať, že jej texty sú viac hovorené ako spievané. V roku  1977 vydala svoj prvý album I Am a Photograph, ktorých mám dodnes rovných 25.

Rocková babička má 83 rokov a nohy ako BOHYŇA! Po páde na dno sa vrátila na vrchol: Po násilnom manželovi si nechala len meno Zobraziť článok

Šikovne naskočila na módnu vlna disca, a 70-te roky bola jeho kráľovnou. Na jej skladby ako Queen Of Chinatown, Follow Me, Enigma, The Lady in Black, Fashion Pack, Fever či Love Jour Body sa rýchlo naplnili tanečné parkety.

Andy Warhol
Nekultúrne podmienky pre kultúru: Do Warholovho múzea na východe prší! Toto sa stalo s miliónovým dedičstvom kráľa Pop Artu Zobraziť článok

Amandu to ale ťahalo aj k maľovaniu, ktorému sa chcela venovať celý život. Istý čas bola veľkou múzou španielskeho surrealistického maliara Salvadora Dalího, ktorého spomínala aj vo svojich skladbách.

V jednom rozhovore uviedla, že chcela by zomrieť ako maliarka, a nie ako speváčka. Štetce a plátno sú jej terapiou, ktorá ju udržiava v mentálnej rovnováhe. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});