ČIERNY rok 2022: Zomreli velikáni filmu, hudby aj LEGENDY! Pozrite si smutný rebríček

V roku 2022 sa zaplnilo najmä herecké nebo. Na večnosť odišli velikáni filmu vrátane Jamesa Caana, Raya Liottu či prvej slovenskej televíznej ...

V roku 2022 sa zaplnilo najmä herecké nebo. Na večnosť odišli velikáni filmu vrátane Jamesa Caana, Raya Liottu či prvej slovenskej televíznej herečky Márie Kráľovičovej. Smrť však úradovala aj v šľachtických kruhoch. Po 70 rokoch oddanej služby ľudu, v roku svojho platinového jubilea, naposledy vydýchla kráľovná Alžbeta II.

Fotogaléria

Andy Fletcher (26. mája 2022)

Skupina Depeche Mode oznámila smrť svojho zakladajúceho člena Andrewa Fletchera (†60) koncom mája. Členom kapely bol viac ako 40 rokov a objavil sa na všetkých jej 14 štúdiových albumoch – od debutu „Speak & Spell“ z roku 1981 až po „Spirit“ z roku 2017. 

Dave Gahan
Dave Gahan otvorene o svojej klinickej smrti: Moja duša sa vznášala nado mnou. Kričal som, no nikto ma nepočul Zobraziť článok

Fletcher sa narodil v roku 1961 v Nottinghame. Neskôr sa presťahoval do Basildonu, kde koncom 70. rokov spolu s Goreom a Vinceom Clarkom založil skupinu Composition of Sound. Po príchode Davida Gahana si zmenili názov na Depeche Mode.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});