Andie MacDowell vytiahla krásnu dcéru do spoločnosti: Dobré gény sa nezaprú, jej otcom je bývalý model, MODROOKÝ FEŠÁK!

Americká herečka Andie MacDowell (64) môže byť vo svojom živote hrdá nielen na svoju sľubnú filmovú kariéru, ale aj na dve dcéry a syna.

Americká herečka Andie MacDowell (64) môže byť vo svojom živote hrdá nielen na svoju sľubnú filmovú kariéru, ale aj na dve dcéry a syna.

Fotogaléria

Jednou z dcér je herečka, modelka a speváčka Rainey Qualley (32), ktorá nedávno hrdú mamu sprevádzala na prehliadke značky Marc Cain jeseň/zima 2023 Fashion Show v Berlíne.

Stella Belmondo
Krásna Stella svoje gény nezaprie: Ktorému slávnemu hercovi hovorila oci? Zobraziť článok

Obe majú veľmi blízko k móde, možno aj preto, že otcom Rainey je bývalý model Paul Qualley, za ktorého bola Andie vydatá v rokoch 1986 – 1999. 187 cm vysoký modrooký fešák s nórskymi koreňmi, ktorému sa v mladosti veľa žien chcelo hrať v jeho hnedej hrive. 

 Jean-Claude Van Damme s dcérou Biancou Brigitte
Z dcéry Van Damma vyrástla OČARUJÚCA KRÁSKA: Jej sexi telo a nádherná tvárička nedajú mužom spávať, ženy len ticho ZÁVIDIA! Zobraziť článok

Rainey začal tancovať ako dvojročná a rýchlo sa začala zaujímať o spev a hranie. Na zdokonalenie svojich hereckých schopností sa neskôr prihlásila do divadelnej školy Maggie Flanigan Studio, a absolvovala aj lekcie na Kráľovskej akadémii dramatického umenia. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});