Manželia Cresswellovci pomenovali synov podľa filmových postáv. Ale AHA, aj v našom šoubiznise nájdete deti s atypickými menami

Každý, kto už vyberal meno pre svoje dieťa vie, že to nie je žiadna brnkačka. Bude pokračovať meno po niekom z rodiny, alebo použiť populárne ...

Každý, kto už vyberal meno pre svoje dieťa vie, že to nie je žiadna brnkačka. Bude pokračovať meno po niekom z rodiny, alebo použiť populárne z kalendára, či rovno po obľúbenom hrdinovi?

Fotogaléria

Na poslednú možnosť stavili manželia Rachael (42) a Daniel (39) Cresswellovci z anglického Devonu. Obaja sú veľkí milovníci filmov a seriálov, a tak mená pre svojich päť synov vyberali podľa jasného kľúča – podľa obľúbeného hrdinu, ktorého sledovali počas konkrétneho tehotenstva. Ich príbeh uverejnil aj web dailyrecord.co.uk.

Andrea Bocelli
Odzbrojujúco krásny: Z Bocelliho syna nebudete vedieť spustiť oči! Zobraziť článok

Rachael tvrdí, že si spočiatku nebola istá, či chce deti. Po dosiahnutí 30-tky sa rozhodla, že si chce založiť rodinu. Po tom, ako v roku 2014 porodila prvého syna Jaxa povedala, že zistila, že miluje materstvo, a o šesť mesiacov neskôr otehotnela s Noahom. "Nevedela som, že si materstvo budem tak užívať. Nakoniec sme mali tri deti pod tri roky.Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});