Odzbrojujúco krásny: Z Bocelliho syna nebudete vedieť spustiť oči!

Mladší syn fenomenálneho tenoristu Andreu Bocelliho fascinuje talentom aj výzorom.

Mladší syn fenomenálneho tenoristu Andreu Bocelliho fascinuje talentom aj výzorom.

Fotogaléria

Matteo Bocelli má iba 24 rokov a už má našliapnuté na rozprávkovú kariéru. Aktuálne je zaneprázdnený propagáciou svojho debutového sólového albumu, vydávaním série singlov a budovaním imidžu na sociálnej sieti, kde jeho prácu a pôvab sleduje takmer pol milióna fanúšikov. 

Mick Jagger, Alain Delon
Keď ste rocková hviezda, ale vaším súperom je Delon... Internet obletela úžasná fotka! Zobraziť článok

Andrea o svojom synovi pre magazín People povedal: „Dúfam, že zostane tým, kým je, že zostane verný hodnotám, v ktorých sme ho vychovávali. Dúfam, že nespadne do pasce, do ktorej spadlo tak veľa iných umelcov. Že zostane skromný a pokorný."

Nuž, ľahké to nebude. Exkluzívne ponuky sa totiž mladučkému Talianovi len tak sypú a on je doslova na roztrhanie. Okrem toho, že žiari na stránkach prestížnych magazínov, stal sa tvárou kampane značky Guess, kde pózoval s Jennifer Lopez.

Jeho mladšia sestra Virginia (10) sa stala celosvetovou senzáciou, potom, čo si v prítomnosti amerického prezidenta zaspievala so svojím otcom duet skladby Hallelujah od Leonarda Cohena.

Ona aj Matteo sa čím ďalej tým častejšie pridávajú na pódium k svojmu svetoznámemu otcovi. Ich brat Amos (27) sa drží mimo pozornosti médií, hoci je tiež talentovaný hudobník.

Amos a Matteo pochádzajú z Bocelliho prvého manželstva s Enricou Cenzatti, ktoré začiatkom milénia skončilo po dlhých dvadsiatich rokoch. Krátko na to Andrea nadviazal nový vzťah s krásnou Veronicou Berti. Ich dcéra Virginia sa narodila v roku 2011 - ešte predtým, ako v roku 2014 vystrojili svadbu.

POZRITE SI FOTKY BOCELLIHO SYNA MATTEA >>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});