Manželia Cresswellovci pomenovali synov podľa filmových postáv. Ale AHA, aj v našom šoubiznise nájdete deti s atypickými menami

Každý, kto už vyberal meno pre svoje dieťa vie, že to nie je žiadna brnkačka. Bude pokračovať meno po niekom z rodiny, alebo použiť populárne ...

Každý, kto už vyberal meno pre svoje dieťa vie, že to nie je žiadna brnkačka. Bude pokračovať meno po niekom z rodiny, alebo použiť populárne z kalendára, či rovno po obľúbenom hrdinovi?

Fotogaléria

Ako sa ich chlapi dostali k svojim menám?

Jax (8) – podľa fiktívnej postavy Jaxa Tellera zo seriálu Sons of Anarchy. Postavu stvárnil britský herec Charlie Hunnam.

Noah (7) – podľa fiktívnej postavy Noaha Calhouna zo seriálu The Notebook. Postavu stvárnil kanadský herec Ryan Gosling.

Cole  (6) – podľa fiktívnej postavy Colea Lockharta zo seriálu The Affair. Postavu stvárnil americko - kanadský herec Joshua Jackson.

Bodhi (3) – podľa hlavnej postavy agenta FBI Bodhiho z akčného filmu Point Break (Bod zlomu). Postavu stvárnil americký herec Patrick Swayze.

Leif (1) – americký herec Joaquin Phoenix si v mladosti privlastnil meno Leif, ako žiarlivosť na „prírodné“ mená súrodencov (River, Liberty, Butterfly, Rain, Summer). Manželia si herca obľúbili vo filmoch Signs a Joker.  

Drzí neprajníci ich mená ohodnotili ako prezývky pre kriminálnikov.

Tom  Hardy
Z drogovo závislého kriminálnika je dnes miláčik Hollywoodu: Sexi herec nás opäť riadne prekvapil! Zobraziť článok

Ale aj na Slovensku majú televízne seriáli inšpiratívny vplyv na mená detí. Občas sa pritrafí počuť o Sandokanovi, Šeherezáde, Onurovi  či Winnetuovi.

Kabir Bedi si nedával servítku pred ústa: Poviem vám, čo si myslím o Hollywoode, o tom kopci umelo nafúknutých snov! Zobraziť článok

Najčastejšie atypické mená volia celebrity, tie slovenské nevynímajúc. Aké? To sa dozviete na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});