S týmito znameniami zažijete dokonalé posteľné ródeo, ale POZOR: Život s nimi až taký sladký NEBUDE!

Ak vám vyhovuje vzťah „cukor a bič“, prosím, každému podľa chuti. Možno práve vám lahodí kombinácia kvalitného sexu a trochu trápenia ...
  • Zdroj: Getty/grinvalds

Ak vám vyhovuje vzťah „cukor a bič“, prosím, každému podľa chuti. Možno práve vám lahodí kombinácia kvalitného sexu a trochu trápenia počas dňa.

Nasledujúce znamenia sú toho ukážkovým príkladom – krásne spoločné chvíle v posteli sú jedna vec, ale počas spolunažívania premeniť život na utrpenie. Treba to však brať s rezervu, je to individuálne. Ktoré to sú?

Škorpióni sú vynikajúci milenci, ale mali by ste vedieť, že nie sú najnezištnejší. Najdôležitejšie pre nich je, aby boli dobrí, a potom prídete za nimi, takže technicky môžu byť pri sexe trochu neopatrní. Rovnaký postoj má partner v znamení Škorpióna aj v bežnom živote, takže sa rozhodnite, či ste ochotní urobiť kompromis kvôli niekoľkým nezabudnuteľným nociam.

Pre TIETO tri znamenia bude zima obzvlášť vzrušujúca: LÁSKA na nich číha na každom kroku! Zobraziť článok

Blíženci vždy túžia potešiť svojho partnera v posteli a zvyčajne sa im to darí, ale medzitým majú chuť zmeniť vás k svojmu obrazu, aj keď vy ste práve menej náruživé. Myslia si, že vás musia v tomto smere „zachrániť“, aj keď si sama o sebe myslíte, že ste v posteli úplne normálna.

Ktorých dvoch znamení sa to ešte týka? Pokračovanie nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});