Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako často mať sex, aby ste si zachovali šťastný vzťah: Odborníci majú jednoznačnú odpoveď! Už tušíte?

Kanadský výskum dal na túto otázku definitívnu odpoveď... a jeho závery vás možno prekvapia. Ešte pred samotným prečítaním článku si ...

Kanadský výskum dal na túto otázku definitívnu odpoveď... a jeho závery vás možno prekvapia. Ešte pred samotným prečítaním článku si môžete vopred tipnúť „ideálnu“ frekvenciu.

Fotogaléria

Výskum sa uskutočnil na Torontskej univerzite a zistil, že hoci sexuálny styk častejšie ako raz týždenne nikdy nie na škodu, nijako to nezmení ani jeho prínos pre pohodu vo vzťahu. A podľa odborníkov stačí sex raz týždenne, ktorý zabezpečí spokojnosť páru. Téme sa venoval aj web goodto.com.

Závery vyplynuli z dvoch prieskumov, ktoré v rokoch 1996 a 1998 dokončilo viac ako 25 000 ľudí, z ktorých približne dve tretiny boli buď v manželstve alebo v dlhodobom spokojnom vzťahu.

A vy ste na tom ako so sexom, kedy ste si užili divokú jazdu vo dvojici? Opýtali sme sa, TU sú odpovede! Zobraziť článok

Vedúca projektu, výskumníčka v oblasti sexuality a vzťahov Dr. Amy Muise, pre stanicu CNN povedala: „Myslím si, že páry môžu nakoniec pociťovať tlak, aby sa pokúšali o sex tak často, ako je to len možné. Raz za týždeň je možno realistickejší cieľ, ako si myslieť, že musíte mať sex každý deň, a to je zdrvujúce a vyhýbate sa tomu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});