Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

A vy na čo MYSLÍTE počas vášnivého SEXU? Ruku na srdce, dámy: V týchto riadkoch sa určite nájde nejedna z VÁS!

Kolotoč myšlienok sa zdá byť niekedy nekonečný. Neustále prichádzajú a odchádzajú, v práci, pri zaspávaní, pri varení, počas sledovania ...

Kolotoč myšlienok sa zdá byť niekedy nekonečný. Neustále prichádzajú a odchádzajú, v práci, pri zaspávaní, pri varení, počas sledovania filmu... dokonca sex nevynímajúc.

Fotogaléria

Predčasné vyvrcholenie partnera 

Užívate si sexík, všetko je fajn, cítite ako sa približuje vaše vyvrcholenie, a len započujete: „Do kelu, prepáč“. Jeho borec to odpískal ešte pred vašim finále. Buď sa z toho doslova vylíže, alebo jeden z vás priloží ruku z dielu, alebo po jeho obchode do sprchy spackanú prácu dokončí kamarát na batérie.

Slovenky odhalili svoje skúsenosti s erotickými pomôckami: Ich nočné stolíky ukrývajú aj dvojitý vibrátor! Zobraziť článok

Ono ma to vidí

Je jedno akého máte domáceho miláčika, stále sa tu natíska otázka, či nás sleduje pri súkromných „opičích tancoch“. Ak je to niečo v akváriu a klietke, máte tú výhodu, že sa počas sexu nepríde potichu drzým ňufákom pozrieť zblízka, prečo jeho panička vlastne slastne vzdychá. Viacerí psíčkari a mačičkári by k tomu vedeli povedať svoje. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});