Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Páni, aj malý nástroj dokáže HOTOVÉ ZÁZRAKY: Slastné vzdychy v týchto 4 polohách!

Zlatý, milý, stará sa... ale v nohaviciach mu chýba pár centimetrov? Stačí poznať tie správne fígle, pri ktorých aj menší gašparko zahrá ...

Zlatý, milý, stará sa... ale v nohaviciach mu chýba pár centimetrov? Stačí poznať tie správne fígle, pri ktorých aj menší gašparko zahrá veľké divadlo hodné potlesku.

Fotogaléria

Modelová situácia: Máte nový zaujímavý objav, rozumiete si po duševnej stránke a logicky chcete dosiahnuť kompatibilitu aj v horizontálnej polohe. Ale kútiky vám večer razom spadnú nadol, keď namiesto zoznámenia sa s penisom vám predstavuje jeho menšieho brata, pipíka.

Čo teraz? Za žiadnych okolností sa nepustiť do výsmechu.
Riešenie: Dobre si zapamätať tento článok.

Priemerný slovenský penis je dlhý cca 15 cm a hrubý (priemer nie obvod) 4 cm. Predpokladá sa, že tak majú dostatočné parametre, aby ostala uspokojená každá žena.

Niekedy je zbytočný aj 20 cm macek, pokiaľ dotyčný nevie, čo si má s ním v správnej chvíli počať. Pán má síce väčšie sebavedomie, ale to je na dosiahnutie ženského orgazmus až žalostne málo.

Čo robiť, aby sa v posteli využil každý jeden JEHO centimeter?

Klasika s vylepšením

Misionár nikdy neurazí, ale pri menšom penise nie je úplne ideálnou polohou. Riešením je podložiť si panvu pohodlným vankúšom, aby sa pri milovaní dostala vyššie. Slovom, malé zlepšenie s hlbším výsledkom.

Slastné rodeo

Popustite v sebe fantáziu divokej džokejky, ktorá má pod sebou mladého žrebca. Osedlať si môžete aj toho svojho. Položte ho na chrbát a zaujmite jazdeckú polohu. Tú ale mierne pozmeňte uložením nôh, v tomto prípade si ich dajte ale pred seba, čím zúžite svoju ružovú jaskynku a zabezpečíte hlbšie vniknutie. Pre oboch zúčastnených to bude lepší pocit.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});