Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

A vy na čo MYSLÍTE počas vášnivého SEXU? Ruku na srdce, dámy: V týchto riadkoch sa určite nájde nejedna z VÁS!

Kolotoč myšlienok sa zdá byť niekedy nekonečný. Neustále prichádzajú a odchádzajú, v práci, pri zaspávaní, pri varení, počas sledovania ...

Kolotoč myšlienok sa zdá byť niekedy nekonečný. Neustále prichádzajú a odchádzajú, v práci, pri zaspávaní, pri varení, počas sledovania filmu... dokonca sex nevynímajúc.

Fotogaléria

Kde mám prsia?

S tými prsiami je občas kríž v každej polohe. Postojačky môžu byť malé, a pri polohe ležmo sa takmer stratia. Alebo sú naopak veľké, a počas ležania na chrbte sa veselo rozutekajú na strany pod pazuchy. Netreba to však prehnane riešiť, chlapi sú aj tak radi, že vôbec nejaké prsia majú pod / nad sebou.

Muži nahlas o tom, čo si NAOZAJ myslia o malých a OBRÍCH prsiach: Áno, páčia sa nám veľké tekvice... ALE! Zobraziť článok

Kedy to príde?

Milovanie je krásne, všetko je tak ako má byť, len akosi nie a nie skončiť. Už aj dole začína byť sucho a chcelo by to hlasný výkrik do sveta, že vám bolo akurát veľmi fajn. Čo s tým? Pomôžem mu hlasnými vzdychmi a povzbudzovaním, nech sa viac snaží? Ale čo keď sa len on skôr odbaví a ostanem nasucho?  Ak sa už orgazmus (z nejakého dôvodu) nemá dostaviť, tak nech sa to aspoň nepredlžuje, lebo iná uspokojivejšia aktivita alebo spánok nepočkajú.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});