Aj britská kráľovná rada oddychovala pred televízorom: Vieme, čo všetko sledovala!

Po splnení kráľovských povinností bola aj Alžbeta II. človekom z mäsa a kostí, ktorá mala svoje záľuby a obľúbené televízne programy.

Po splnení kráľovských povinností bola aj Alžbeta II. človekom z mäsa a kostí, ktorá mala svoje záľuby a obľúbené televízne programy.

Fotogaléria

Britská kráľovná bola veľkou podporovateľkou britskej kultúry. Každoročne sa snažila vyzdvihnúť prácu kreatívcov a umelcov vo svojom novoročnom a narodeninovom zozname vyznamenaní. Podľa webu graziadaily.co.uk mala obľúbené programy z produkcie BBC, na ktoré nedala dopustiť.

Prezradili veselé historky kráľovnej Alžbety II. a princa Harryho: Tí dvaja si išli svoje! Zobraziť článok

Nad čím Alžbeta II. rada relaxovala?

Strictly Come Dancing
Je britská televízna tanečná súťaž, v ktorej sa celebrity párujú s profesionálnymi tanečníkmi, aby pred porotou súťažili v spoločenských a latinskoamerických tancoch. Je to obdoba našej súťaže Let´s Dance.

Kumars at 42

Komediálny seriál britsko-indickej rodiny Kumarovcov sledoval neúspešné pokusy Sanjeeva (Sanjeev Bhaskar), ktorý sa snažil presadiť ako televízny moderátor v provizórnom štúdiu postavenom v záhrade. Do svojho domu (č. 42) pozýva hostí z radov celebrít, aby sa s nimi porozprával, ale všetko sa zrúti, keď sa do akcie zapojí jeho rodina.

Známi hostia tak trávia oveľa viac času rozhovormi so Sanjeevovou matkou, otcom a babičkou (Meera Syal) a zvyčajne Sanjeeva urážajú v pandžábčine. Kráľovná rada citovala práve repliky seriálovej babičky.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});