Tancovala POLE DANCE s tehotenským bruškom: Krásna Danielle je presvedčená, že jej to pomohlo po traumatizujúcom POTRATE a neskôr uľahčilo pôrod

S tancom pri tyči začala pred siedmimi rokmi na svoje 29. narodeniny, keď dostala poukážku na súkromnú hodinu ako jeden z darčekov.

S tancom pri tyči začala pred siedmimi rokmi na svoje 29. narodeniny, keď dostala poukážku na súkromnú hodinu ako jeden z darčekov.

Fotogaléria

V auguste 2022 bez problémov porodila syna Félixa. Šťastná mamička verí, že pokračovanie tanca pri tyči jej pomohlo k plynulejšiemu pôrodu.

Mal by byť partner pri pôrode? Mamičky, povedali ste svoj názor, no ozvali sa aj muži. Ako sa k tomu postavili? Zobraziť článok

Neprajníci ju na internete ohovorili, ako "ženu, ktorá sa nestará o dieťa" a "chcela len viac sledovateľov na Instagrame". "Bolo to zraňujúce, ale chcela som sa zastať žien vo všeobecnosti," povedala Danielle.

Kvôli tehotenstvu, hlavne v jeho vo vyššom štádiu, vynechala niektoré náročnejšie cviky, ale inak tancovala pole dance do poslednej možnej chvíle. 

Ako sama tvrdí: "Pôrod je jednou z najstresujúcejších vecí, ktorými vaše telo prejde," dodala. "Musíte mať dobré jadro a dobré panvové svaly, aby ste mohli efektívne tlačiť a donosiť dieťa."

6 tipov pre ľahký pôrod: Posledný z nich vám pomôže prekonať strach! Zobraziť článok

Sama by si veľmi priala, aby sa cudzí ľudia (z internetu) viac starali o seba, a nie o telá iných, ktoré nepoznajú. Veď každý sám si vie najlepšie zhodnotiť, čo je jeho telo zvládne.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});