Ste pre neho len jedna z možností, alebo to s vami myslí skutočne vážne? Ak robí TOTO, pustite ho k vode!

Sotva existuje emocionálne neznesiteľnejší pocit, ako neopätované city...

Sotva existuje emocionálne neznesiteľnejší pocit, ako neopätované city...

Fotogaléria

Necháva všetko otvorené a zároveň stále vyčkáva? Súhra emocionálnej neistoty a duševného balastu môže enormne ohroziť vaše sebavedomie. Samozrejme, nie všetky situácie sa dajú zovšeobecniť, ale existujú určité vzorce, ktoré naznačujú, že niekto má rád viac a niekto vo vzťahu až taký aktívny nie je.

K náznakom, že to s vami nemyslí naozaj vážne patrí až prílišná nezáväznosť a stagnujúca komunikácia. Ak si nie ste istá na čom ste, otvorte túto tému bez obáv ako prvá. Alebo jednoducho vezmite nohy na plecia a nenechajte sa viac manipulovať.

Tieto slová v manželstve a ani vo vzťahu radšej nehovorte
Zahryznite si radšej do jazyka: 4 kruté vety, ktoré zničia vzťah v priebehu pár sekúnd! Zobraziť článok

1. Hlavne žiadne plány

Každý, kto neustále robí vágne vyhlásenia typu: „Ešte ti neviem povedať, či môžem cez víkend,“ a potom sa pravidelne ozýva po 21:00 a spontánne sa pýta na plány na noc, vie prečo.

Akonáhle máte po dlhšom čase pocit, že neviete, na čom ste a netušíte, ako správne identifikovať pocity (najmä tie jeho), mali by ste venovať osobitnú pozornosť svojej intuícii.

Roky čakáte, že vás požiada o ruku? Možno to nikdy neurobí! Chcete vedieť, prečo? Zobraziť článok

2. Všetko visí na vlásku

Ak máte pocit, že váš vzťah sa každú chvíľu skončí, dobre si premyslite, na čom je vaše puto založené. Ak vo vás neustále vyvoláva pocit neistoty, obviňuje vás alebo sa vyhráža definitívnym koncom počas každej hádky, nie je ten pravý.

Niekto, kto vám chce poskytnúť vysokú úroveň konzistentnosti, lásku a bezpečie vždy nájde kompromisy. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});